Afgestudeerd aan de Academie

Vol trots kan ik melden dat ik mijn diploma heb behaald na het volgen van 4 jaar modeltekenen aan de academie van Sint-Niklaas.

Graduatie Expositie
Graduatie Expositie
Diploma
Diploma

Ik neem een welverdiende pauze van 2 maanden en ga van de zomer genieten.

In september start ik dan aan dezelfde academie een specialisatie opleiding modeltekenen voor 2 jaar.

Ik kijk ernaar uit om verder te werken aan mijn kunstserie ‘Digitale Golven’.

Academie Afstuderen 2018e

De jaarlijkse afstudeerexpositie van de academie van Sint-Niklaas was een groot succes. Meer dan 125 studenten studeerden af en toonden hun creatieve talenten in een verscheidenheid aan disciplines, materialen en media. Ik ben blij om aan te kondigen dat ook ik ben afgestudeerd en dat ik een overzicht van mijn tekeningen uit mijn kunst serie ‘Digitale Golven’ heb kunnen exposeren.

Bauhaus Expositie
Bauhaus Expositie

Ik ben blij om aan te kondigen dat ook ik ben afgestudeerd na 4 jaar modeltekenen. Deze richting was een zeer goede ervaring waarbij ik langzaam maar zeker mijn werken zag transformeren van standaard, grote, klassieke model tekeningen naar werken in mijn eigen kleine universum waarbij ik modellen combineer met mijn eigen thema’s.

Met deze expositie had ik de opportuniteit om een selectie te tonen van mijn werken uit mijn kunst serie ‘Digitale Golven’ welke de impact van de komende golven van technologie op de mensheid behandelt.

Graduatie Kunstwerken
Graduatie Kunstwerken

De expositie was een groot succes voor de studenten en hun leraren. Ik heb persoonlijk heel wat positieve feedback & appreciatie ontvangen van de vele mensen die goeiedag zijn komen zeggen… waarvoor dank.

De komende maanden laat ik de academie achter mij en neem ik een welverdiende vakantie … om eens na te denken over wat ik ga doen en om hopelijk wat te schilderen en tekenen …

Met artistieke zomerse groeten

Academie afstudeerprojecten 2018

De tijd vliegt als je plezier hebt. Ik zit momenteel in het 4de en laatste jaar modeltekenen aan de academie en ik studeer af.

Ik zal daarom deelnemen aan de afstudeertentoonstelling waar men alle werken kan bewonderen van alle studenten van alle disciplines.

Graduatie Expositie Banner
Graduatie Expositie Banner

Ik zal heel het weekend aanwezig zijn. Spring gerust eens binnen.